Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora munkát végzünk a 3kg-os szatyor másfél méter magasra emelésével?

Főoldal » Középiskola » Fizika
397
Mekkora munkát végzünk a 3kg-os
szatyor másfél méter magasra
emelésével?
44,15 J
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
W = `m*g*h` = `3*9.81*1.5` = 44,15 J
1

Köszönöm szépen!
0