Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek,lineáris függvény.

Főoldal » Középiskola » Matematika
727
b(x)= 2 x + 2
3 <--- (kétharmad akart lenni)
b(x)= ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Akkor hogy van rendesen?
0

Az első 2-es alatt van a hármas,csak nem engedte ugy írni. Szóval ugy van kétharmad.
0

b(x) = 2/3x + 2

A függvény meredeksége: 2/3
A függvény y-tengely metszéspontja: +2
A függvény képe csatolva:
0