Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1326
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Mennyi idő alatt ér a fény a Napból a tőle 57 millió kilométerre lévő Merkúrra?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos, nagyon
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
v = 300000 `(km)/s`

t = `s/v` = `57000000/300000` = 190 s = 3 perc 10 másodperc
1