Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
396
6. Számítsd ki a téglatest felszínét és térfogatát, ha az éleinek hossza:

a= 4m

b= 3,5 m

c= 1,2 m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
V=a*b*c=16,8 köb méter
A=2*(ab+ac+bc)=2*23=46 négyzet méter
-2