Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
392
A = 1 ; 2 ; 3 ; 4 , 6 B = 1 ; 3 ; 5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mi a kérdés?
0

A = 1 ; 2 ; 3 ; 4 , 6 B = 1 ; 3 ; 5
A ∪ B=1,2,3,4,5,6
A ∩ B= 1, 3
A / B= 2,4,6
B / A= 5

A ∪ B=unió
A ∩ B=metszet
A/B=külöbség
B/A=különbség

Magyarázat:
1) A ∪ B=> az A és a B halmaz összes eleme
2) A ∩ B => az A és a B halmaz közös része
3) A / B =>ami az A halmazban benne van de a B halmazban nincs
4) B / A =>ami a B halmazban benne van de az A halmazban nincs
0