Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria2

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
d= 4 cm, r= 2 cm, α=120 fok
i=2·π·120/180=4,19 cm
Körcikk kerülete= i+2r=4,19+2·2=8,19 cm
T=2²·π·120/360=4,19 cm²
1