Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria2

Főoldal » Középiskola » Matematika
302
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
π/3= 180:3= 60 fok
4π/3= 240 fok
2π/9= 40 fok
5π/12= 75 fok
7π/6= 210 fok
2=114,6 fok
-π/6= -30 fok
5π=900 fok
3π/2=270 fok
1