Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
417
a) 7,2 m3 = ................... dm3
b) 4,3 hl = ...............liter
c)150 perc = ...............óra
d) 8000 g= .................kg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a) 7,2 m3 =7200 dm3
b) 4,3 hl =430 liter
c)150 perc = 2,5 óra
d) 8000 g=8 kg
0

7200;430;2,5;8
-2