Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria2

Főoldal » Középiskola » Matematika
289
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
270 fok= 3·π/2
15 fok= π/12
75 fok = 5·π/12
210 fok = 7·π/6
22,5 fok = π/8
82 fok 30 perc= 82,5 fok=11 ·π/24
122 fok= 122·π/180= 61·π/90
200 fok = 200·π/180= 10·π/9
303 fok = 303·π/180= 101·π/60
1