Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
1.
a) (+3,5) · (-2,8) =

b) (- 6,9) : (-2,3) =

c) (-12/3) :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1.
a) (+3,5) · (-2,8) =-9,8

b) (- 6,9) : (-2,3) =3

c) (-12/3) :(

Magyarázat:
a)
( + ) * ( - ) = -
b)
( - ) : ( - )= ( - ) * ( - )= +
0

c-nél lemaradt a második fele
0