Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A teljesítmény

Főoldal » Általános iskola » Fizika
444
Egy motorkerékpár motorral 450 000 J munkát végez 30 s alatt. Mekkora a teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

P = `W/t` = `450000/30` = 15000 W = 15 kW
0