Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Fizika
326
Sziasztok valaki segítene?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A Lorenz erővel tart egyensúlyt a súlyerő
I=2,5A
(kis l betű)=0,8m
m=0,02kg

B·I·l=m·g
B=(m·g)/(I·l)=0,02·10/0,8·2,5=0,2/2=0,1T
az indukció irány a vezetékre merőleges kell legyen
1