Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika - Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
a.) K(-1,2) v=6
Írd fel a kör egyenletét.
b.) (x-5)² + (y+1)²= 16
K(?,?) v=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
-1