Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsen valaki!

Főoldal » Középiskola » Matematika
401
Határozza meg a 8 cm oldalhosszúságú szabályos háromszög magasságát és területét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
m²+4²=8² amiből m= 48 =6,93 cm
T=8· 48 /2=27,71 cm²
0