Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
770
előre is köszönöm a válaszokat
milyen magasra emelte a toronydaru a 600 kg tömegű épületelemet ha közben 60 kj munkát végzet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

h = `W/(m*g)` = `60000/(600*10)` = 10 m
0