Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Normál alak

Főoldal » Középiskola » Matematika
441
A = 9 x 10^90 és B = 6 x 10^-60. Határozza meg A x B és A/B normálalakját!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, normálalak
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
A*B=5,4*10 31.-en
-1

A/B=1,5*10 150.-en
-1