Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Bármelyik lehet a téglatest alaplapja
A=2(ab+ac+bc)=2(12,8+6,4+8)=54,4 cm² a felszíne
V=abc=25,6 cm³ a térfogata
0