Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
2 képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A gondolt szám legyen: x
(2/7)x=3
x=10,5 a gondolt szám

595
x+(x+3)+(x+6)=45
3x+9=45
3x=36
x=12
Így a legfiatalabb 12 éves a középső 15 éves és a legidősebb 18 éves
0