Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Szia Kitti
0

A deltoid hosszabbik átlóját kell kiszámolni, annak fele lesz a köré írható kör sugara (Thalesz tétel)
e²=13,3²+15,6²
e=20,5 cm
r=10,25 cm
1

Kitti vados vagy
0