Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ez a matek házim segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
449
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`x/(5,2)=sin60`
x= 4,50

`y/(5,2)=cos60`
y= 2,6

ter = y szor (5,2) ször sin 60 = 11,7

ter = m szer a

11,7 = m szer 5,2
m= 2,25
0