Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!

404
Légyszí valaki segítene le fordítani magyarra?
On February 22, 2011, Cho released the single "I'm Just a Girl" on iTunes. Cho was the co-writer, composer and singer on the single; Ed Huang was co-writer and music producer. On February 25, 2011, Cho published a self-produced music video for the single on YouTube featuring Tim Lacatena. Musical videos featuring her collaborations with other YouTube figures including Gerald Ko, Jason Chen, Ken Salomon and Megan Lee appear on her other, more informal ardenBcho YouTube account. Another musical collaboration to which Cho has lent her voice is the non-commercial Mark Allen song "I Once Knew".
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, magyar, forditas, sos
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Nem biztos hogy jó. :)

Február 22, 2011, Cho kiadta az egyetlen "én csak egy lány vagyok"cimü számot az iTunes-on. Cho volt a társ-író, zeneszerző és énekes az egységes; Ed Huang társ-író és zenei producer. Február 25, 2011, Cho közzétette saját gyártású zenei videót a a YouTube-on Tim Lacatena-val. Az ő zenéikkel jellemző együttműködést mutatott más számokkal beleértve a YouTube Gerald Ko, Jason Chen, Ken Salomon és Megan Lee Megj rajta más, informális ardenBcho YouTube-fiókot. Egy másik zenei együttműködést Cho felelős, ezért csökkenti a hangját és Mark Allen-al kiadja ezt a dalt "Egyszer ismertem".
1

2011. február 22-én Cho kibocsátotta az "I'm Just a Girl"-t az iTunes-on. Cho volt az író, zeneszerző és énekes; Ed Huang író és zenei producer volt. 2011. február 25-én Cho kiadott egy saját készítésű zenei videót a YouTube-on amiben közreműködött Tim Lacatena. A zenés videók, amiket jellemeznek az együttműködői azzal, hogy másik YouTube alakok tartalmazzák Gerald Kót, Jason Chent, Ken Salomont és Megan Lee-t, megjelennek a másik, informálisabb ardenBcho YouTube fiókján. Egy másik zenés együttműködőnek, aminek Cho kölcsönadta a hangját, egy nem kereskedelmi Mark Allen dalt, az "I Once Knew"-t bocsátotta ki.
Módosítva: 7 éve
1