Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!

336
Sziasztok valaki segítene nekem ez le fordítani magyarra?
Arden Cho (born August 16, 1985) is an American actress, singer and model,[1] best known for her role as Kira Yukimura on Teen Wolf. She starred in the 2011 feature Mega Python vs. Gatoroid. As a model she worked mostly in Asia while she released an EP My True Happy in 2013.
In 2010, the cosmetic brand Clinique announced Cho as the model for their newest advertisement campaign in Asia. The campaign was launched in mid-November 2010. Clinique was reported to have stated that they "selected Cho not because she was Korean, but because she had the beauty to represent Asia".Cho modeled for Reebok Korea in 2010 and for Nike Japan in 2008. She has also modeled for Apple and Alexander McQueen and appeared in Vogue, Purple Fashion and Nylon Magazine.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, magyar, segítség, sos, forditas
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Nem biztos hogy jó. :)

Arden Cho (született augusztus 16, 1985) egy amerikai színésznő, énekes és modell, [1] a legismertebb, ő játszotta a Kira Yukimura a Teen Wolf. Ő játszotta a 2011-ben a Mega Python vs. Gatoroid. Modellként dolgozott főként Ázsiában, míg ő kiadott egy EP My True Happy cimü könyvet, 2013.-adikként.
2010-ben a kozmetikai cég felvette Clinique Cho be, mint a modell a legújabb reklámkampányát Ázsiában. A kampány indult november közepén 2010 Clinique jelentette, hogy igy fogalmazott: "Mert nem volt kiválasztva a koreai Cho, de hagyja, hogy a szépség képviseletére képviselje Ázsiát" .Cho Címlapján Reebok 2010-ben Koreában és Japánban Nike Címlaplány 2008-ban jelent meg. Ő szerepelt Applel és Alexander McQueen-el, és megjelent a Vogue, Purple Fashion és Nylon magazin.
1

Arden Cho (született 1985. augusztus 16-a) egy amerikai színésznő, énekes és model, legismertebb a Kira Yukimuraként betöltött szerepéért a Teen Wolfban. Főszerepben játszott a 2011-es Mega Python vs. Gatoroid-ban. Modellként javarészt Ázsiában dolgozott, amíg kibocsátotta az EP My True Happy-t 2013-ban. 2010-ben, a Clinique kozmetikummárka a legújabb hirdetéskampányuk modelljeként bejelentette Cho-t Ázsiában. A kampányt 2010 november közepén elindították. Clinique-ről azt állították, hogy kijelentette, hogy " Chot nem azért választották ki, mert ő koreai volt, hanem mert ő volt Ázsia szépség képviselője". Cho 2010-ben a Reebok Koreának formált és a Nike Japannak 2008-ban. Szintén formált Apple-ért és Alexander McQueenért és megjelent a Vogue-ban, a Purple Fashionban és a Nylon Magazine-ban.
1