Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
1413
Egy derèkszögu haromszog atfogoja 65cm egyik befogoja pedig 56 cm hosszu Szamitsd ki a kozepvonalak hosszat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, 9. osztály
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a másik befogó 33 cm
Így a középvonalak:
33/2=16,5 cm
65/2=32,5 cm
56/2=28 cm
0