Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Adjuk meg az összes pozitív egész számot, amelynek 4-gyel osztva 1-et kapunk maradékul.

Főoldal » Középiskola » Matematika
1866
Adjuk meg az összes pozitív egész számot, amelynek 4-gyel osztva 1-et kapunk maradékul.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
n= valós szám
n*4+1
-1

N= pozitív egész számok
n/4+1
0

4x+1, ahol 4 eleme N
N= pozitív egész számok
0