Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEK TÉMAZÁRÓ FELADATOKHOZ KÉNE MEGOLDÁS! NAGYON SÜRGŐS! SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Igen tudom hogy az 1 feladat nem látható de alapból sem látható a rendes documentunban
0

2)
x+y=10
10x+y-(10y-x)=36
ezt az egyenletrendszert megoldva: x=7, y=3
Tehát a szám 73
3)
45-x=11(15-x)
x=12
Tehát 12 évvel ezelőtt volt az apa 11-szer annyi idős, mint a fia
1

4)
Mivel az első brigádban csak fele brigádtag dolgozik, ők 10 nap alatt végeznék el a munkát
1/10+1/4,5+1/4=1/x
Kiszámolva x=1,75 nap
5)
m₁·T₁+m₂·T₂=(m₁+m₂)T₃
140·64+60·32=200·T₃
T₃=54,4⁰C
1