Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek valaki válaszoljon. Fontos!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
362
1100 g tömegű vándorsólyom 72 km/h sebességgel repül.
Mekkora a lendülete?,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

m = 1,1 kg

v = 20 `m/s`

I = `m*v` = `20*1.1` = 22 `(kg*m)/s`
0