Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség, ma kell leadnom, de nem tudom megcsinálni.

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
1. Írd fel annak a körnek az egyenletét, aminek a középpontja az origó, sugara 2 egység!
2. Írd fel annak a körnek az egyenletét, amelynek középpontja C(-2;3) és sugara 8 egység!
3. Mi a középpontja és mennyi a sugara a (x-3)2+(y+5)2=25 egyenletű körnek?
4. Mi a középpontja és mennyi a sugara a (x+1)2+(y-5)2=36 egyenletű körnek?
5. Mi a középpontja és mennyi a sugara a x2+(y-3)2=25 egyenletű körnek?
6. Írd fel annak a körnek az egyenletét melynek átmérőjének két végpontja A(-2;4) és B(4;8)!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Csatoltam képet.
-1