Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek valaki segítsen. Fontos!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
345
Mekkora erő hatott arra 2kg tömegű testre, amelyik álló helyzetből 1
másodperc alatt 3m/s sebességre gyorsított fel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1

F = `(m*v)/t` = `(2*3)/1` = 6 N
0