Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsad ki, mekkora helyzeti energia változásra van szükség a 2,75 kg tömegű vasaló fölemeléséhez 22 dm magasságba?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
415
Fontos!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`DeltaE_h` = `m*g*Deltah` = `2.75*10*2.2` = 60,5 J
0