Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A daru az 4,55t tömegű panelt 12 m magasra emeli fel. Mekkora lesz a panel helyzeti energiája?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
385
Fontos! Még ma
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`E_h` = `m*g*h` = `4550*10*12` = 546000 J = 546 kJ
0