Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS segítsetek légyszi!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
546
Sorozatok matek

Szamisd ki a sorozat első nyolc tagját, ha
a) a1= 6, és minden további tagot úgy kapunk meg, hogy 10-ből elvesszük az előző tagot!
b) a1= 5; a2= 10, és minden további tagot úgy kapunk meg, hogy az előtte lévő tagot elosztjuk azt megelőző taggal!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Csatoltam képet.
-1