Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok SOS segitsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
617
SOROZATOK matek
a)Mit jelöl az a3?
b)Mit jelöl az an?
c)Fogalmazd meg,mit jelent az a1+a2=A3 felírás!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a3= a sorozat harmadik tagja
an= a sorozat n-edik tagja
a1+a2=a3 azt jelenti, hogy a sorozat első es második tagjának az összege egyenlő a sorozat harmadik tagjával.
0