Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398

Testek felszíne
1) Végezd el az átváltásokat!

12 dm2 = ………cm2= ………….mm2
2,4 m2 = ………dm2= ………….cm2
5 600 000 m2 = ………ha
2,8 ha =……..m2 =………..dm2
0,08 km2 = …….ha=……..m2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
s.o.s
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
-1

Csatoltam képet.
-1