Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
a,
6y²+6y²-y-y²-2y+5y²-9y² y=6

b,
7r²m²-9r²m-6r²m² r= -1; m= 0

c,
3sv²+9vs-3sv+sv²+8v²s-8v²s s=5; v=0.5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
6y²+6y²-y-y²-2y+5y²-9y² y=6
7y²-3y
7×6²-18=234
b,
7r²m²-9r²m-6r²m² r= -1; m= 0
r²m²-9r²m=0
c,
3sv²+9vs-3sv+sv²+8v²s-8v²s s=5; v=0.5
4sv²+6sv=5+15=20







0