Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
585
Határozd meg az egyenlőszáru háromszög kerületét,területét ha a= 9cm m= 6.2cm
Segítene v ki? Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A másik oldala
4,5²+6,2²=x²
x=7,661 cm a szára
K=2×7,661+9=24,322 cm a kerülete
T=(9×6,2)/2=27,9 cm² a területe
0