Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
367
Az alábbiakat kell felírni egyenlettel:
Magnézium reakciója jóddal:
kalcium reakciója jóddal:
Kálium reakciója jóddal:
Nátrium reakciója jóddal:
Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Mg + `I_2` = `MgI_2`

Ca + `I_2` = `CaI_2`

2 K + `I_2` = 2 KI

2 Na + `I_2` = 2 NaI
0