Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítesetek légyszi. Nagyon fontos!!! Több feladat!

Főoldal » Középiskola » Matematika
311
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. feladat
A: 1/6 a valószínűsége
B: 2/6=1/3 a valószínűsége
C: 3/6=1/2=0,5 a valószínűsége
D: 6/6=1 a valószínűsége, másképpen biztos
2. feladat
0 fej: 1/4=0,25 a valószínűsége
1 fej: 2/4=1/2=0,5 a valószínűsége
2 fej: 1/4=0,25 a valószínűsége
0