Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!! MATEK mára kell !!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
a 69-es feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
T=18 cm²
b,
T=9 cm²
c,
T=9 cm²
d,
T=4,5 cm²
e,
a=10 cm
f,
ma=8 cm
g,
ma=21 cm
h,
a=1 cm
i,
ma=8 cm




0