Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 8.osztály SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
349
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1.: f-8+f+f-8=3f-16
2.: k-2+k-1+k+1+k+2=4k,
3.: nagyobb szám: 4+k, számtani közép: 4+k+k/2=2+k
4.: a t 5-9-ig bármely egész számot felveheti, ekkor az egyesek helyén álló számjegy értéke 14-t. például t=5, akkor a szám az 59.
0