Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
5468
Sorolja fel az A = {x, y, z} halmaz összes részhalmazát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Összesen 2³=8 részhalmaza van
A₁=üres halmaz
A₂=(x, y, z)
A₃=(x)
A₄=(y)
A₅=(z)
A₆=(x, y)
A₇=(x, z)
A₈=(y, z)
1