Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség Matematika 7-8 évfolyam

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1416
Matematika (7.-8 évfolyam)
Témák:
-Halmazok
-Hatványozás
-Mértékváltás
-Százalékszámítás
-Törtek (összeadása,kivonása,osztása,szorzása)
-Számok normál alakja
-Oszhatóság
-Prímtényezős felbontás
-Legnagyobb közös osztó és Legkisebb közös többszörös
-Mennyiség történészek
-Műveleti sorrend
-Arányosság
-Kamatszámítás
-Stisztiksi számítások /Kördiagram
-Valószinűség
-Függvenyek (linerális,= elsőfokú , másodfokú , egyenes arányosság , fordított arányosság)
-Azonosság
-Egyenletek grafikus megoldása
-Algebrai kifejezések (Egytagú és többtagú kifejezések,Kiemelés,zárójel felbontás,összevonás)
-Arányosság függvénnyel
-Hányféleképpen
-Négyzetgyök
-Szöveges feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matematika 7-8 évfolyam
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

8
Sziasztok
Kedves e-házisok
Az általános iskolások ezek a témakörök közül választhatnak a matematikában.
Kérem jelezzétek melyik témakörben kértek segítséget
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Köszönettel: Tanulj velem
0

2020.06.06-én érkezik hozzá teszt a redmenta felületén
-Halmazok
-Hatványozás
-Mértékváltás
-Százalékszámítás
-Törtek (összeadása,kivonása,osztása,szorzása)
-Számok normál alakja
-Oszhatóság

2020.06.05-én érkezik egy kis gyakorlás a teszt előtt amit word dokumentumban küldök és másnap reggel a megoldókulcs is megérkezik
-Halmazok
-Hatványozás
-Mértékváltás
-Százalékszámítás
-Törtek (összeadása,kivonása,osztása,szorzása)
-Számok normál alakja
-Oszhatóság
Módosítva: 6 éve
0

2020.06.09-án érkezik a teszt ezekből a témakörökből a redmenta felületén
-Függvenyek (linerális,= elsőfokú , másodfokú , egyenes arányosság , fordított arányosság)
-Azonosság
-Egyenletek grafikus megoldása
-Algebrai kifejezések (Egytagú és többtagú kifejezések,Kiemelés,zárójel felbontás,összevonás)
-Arányosság függvénnyel
-Hányféleképpen
-Négyzetgyök
-Szöveges feladat
2020.06.08-án gyakorlás a teszt előtt este pedig megérkezik a várva várt megoldókulcs
-Függvenyek (linerális,= elsőfokú , másodfokú , egyenes arányosság , fordított arányosság)
-Azonosság
-Egyenletek grafikus megoldása
-Algebrai kifejezések (Egytagú és többtagú kifejezések,Kiemelés,zárójel felbontás,összevonás)
-Arányosság függvénnyel
-Hányféleképpen
-Négyzetgyök
-Szöveges feladat
Módosítva: 6 éve
0

Köszi várom holnap
0

1)Halmazok
2) Hatványozás
0

Kedves e-házisok!
Matematika 1 részéből
Halmazok
-Hatványozás
-Mértékváltás
-Százalékszámítás
-Törtek (összeadása,kivonása,osztása,szorzása)
-Számok normál alakja
-Oszhatóság

Holnap 17:00-kor lehet elkezdeni a tesztet.
Még reggel küldök feladatot 10:00-ig ami még elmaradt a megoldókulcsot 13:00-14:00 között küldöm.
A teszt linkjét pedig 16:30-kor de legkésőbb 16:45-kor küldöm
További jó munkát kívánok hozzá.
0

Csatoltam képet.
Üdv!

A fájlt ezen a linken érheti el:

https://1drv.ms/w/s!AjRhPML3jgutgVOJru9fL3CmxIQt

Megosztva innen: Android Word
https://office.com/getword
Módosítva: 6 éve
0

A feladatlapot kitölthetitek időkorlát nincs de csak egy alkalommal
Kíváncsi vagyok kinek hogy megy a Matematika 1.rész az adott témakörökből
Mindenkinek kívánok hozzá sok szerencsét.
Direktcím: Matematika 1.rész
0