Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Belső szögeinek az összege:
2x+3x+4x+5x=360 fok
14x=360 fok
x=25,714 fok
Így belső szögei: 51,429 fok, 77,142 fok, 102,856 fok és 128,57 fok
Külső szögei pedig: 128,571 fok, 102,858 fok 77,144 fok és 51,43 fok
0