Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
alfa = 100
béta = 72
gamma (külső ) = 84

alfa (külső ) = 180-100=80
béta (külső) = 180-72 =108

belső és külső szögek összege = '1800' (NEM 360)
a külső szögek összege = 360
a belső szögek összege = 360

gamma = 180-84 =96
delta = 360 -100-72-96 =8

delta külső = 102


alfa = 136
béta külső = 88
delta külső= 170

alfa külső = 44
gamma külső = 360-88-170-44=58

béta = 92
delta= 10
gamma = 122
Módosítva: 6 éve
0