Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat 7.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
429
Segítene valaki?? Előre is köszönöm!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A háromszög középvonala fel az oldalnak. Ha a középvonalak összege 25, akkor a kerülete 2*25=50 cm.

V=2²·π·1,5=6π=18,84 m³=18840 liter= 188,5 hl Több jó válasz is van!
0