Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz-tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
363
Számítsd a derékszögű háromszög befogójának hosszát ha
a,
a=56cm és c=106cm

b,
b=14,7mm és c=24.5mm

c,
a=7.8dm és c=17,8dm

d,
b=2.88m és c=4,8m





Számítsd ki a téglalap átlójának hosszát, ha az oldalai

a,
a=3cm és b=7cm


b,
b=15mm és b=22mm


c,
a=2m és b=5.4m


d,
a=17dm és b=23dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
0