Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Racionális számok osztása

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

5
1. kép
a)
oldjuk meg egyenlettel:
(-7)*(-9)*x=-126
63x=-126 /:63
x=-2
b)
3*(-13)*5*x=780
-39*5x=780
-195x=780
x=-4
1

c)
-10*x*(-23)*(-30)=27600
-6900x=27600 /:-6900
x=-4
1

Ha nem tanultál még egyenleteket akkor írj nekem kommentbe
0

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1