Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsuk ki egy 50 km/h sebességgel repülő, 3.4kg tömegű vadkacsa lendületét! 47,23kg.m/s

Főoldal » Középiskola » Fizika
389
Számítsuk ki egy 50 km/h sebességgel repülő, 3.4kg tömegű vadkacsa lendületét! 47,23kg.m/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
50 km/h= 50:3,6=13,88888888888888 m/s
Lendület=v*m=13,8888 m/s *3,4kg= 47,2222 kg*m/s
-1

Nagyon szépen köszönöm! :)
0