Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában kérnék segítséget

Főoldal » Középiskola » Fizika
525
Szántás közben egy traktor 2500 N erővel húzta az ekét. Milyen hosszú úton végzett 500 kJ munkát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W = F * s
W = 500 kJ = 500.000 J
F = 2500 N
s = 500000 J / 2500 N = 200 m
0