Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában kérnék segítséget

Főoldal » Középiskola » Fizika
719
Egy nyugalomból induló testet 20 N nagyságú erőhatás 5 m hosszú úton gyorsít. ( A pálya egyenes és párhuzamos az erő hatásvonalával.) Mennyi a testen végzett munka? Mennyivel változott a test mozgási energiája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=20N
s=5m
W=?
W=F*s=20*5=100J
1