Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizikában kérnék segítséget

Főoldal » Középiskola » Fizika
346
Egy 8 tonnás repülőgép 300 km/h sebességgel repül. Mennyi a mozgási energiája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
·Em = 1/2 m · v²
m = 8000 kg
v = 83,33 m/s

Em = 1/2 · 8000 · 83,33 =
333320 J = 333,32 kJ
0